Președintele FRF, Răzvan Burleanu a vizitat sediul AJF Buzău pentru prima dată de la instalarea în fruntea fotbalului românesc

0

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a vizitat, joi, pentru prima dată de la instalarea în fruntea fotbalului românesc sediul renovat al Asociației Județene de Fotbal. Burleanu, care a venit la Buzău pentru inaugurarea sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv  a dat curs astfel invitației președintelui AJF Buzău, Adrian Petre, care a vrut să  discute cu Burleanu  la sediul Asociației Județene de Fotbal și să îi solicite ajutorul în mai multe proiecte legate de fotbal pe care vrea să le implementeze la Buzău.

Șeful FRF s-a arătat plăcut impresionat de cum arată sediul AJF Buzău și chiar a făcut fotografii prin birourile forului județean și prin sala de ședințe inaugurată recent de conducerea AJF care poartă numele militarului erou Adrian Vizireanu, fost arbitru de fotbal căzut la datorie în Afganistan.

Totodată Burleanu i-a promis lui Adrian Petre sprijin în implementarea a două proiecte pe care le are în plan pentru anii care urmează.

„Am discutat cu domnul Burleanu atât despre posibilitatea înființării la Buzău a unei școli federale de antrenori cât și despre un proiect mai amplu pe care îl pregătesc pentru atragerea copiilor către fotbal. Practic vrem să îi stimulăm pe toți profesorii de sport din întreg județul să facă mai mult pentru copii ca să îi îndrepte spre sport. Pe noi ne interesează fotbalul însă profesorul vede copilul și îl poate îndruma către ce sport i se potrivește iar asta ar fi un câștig imens în primul rând pentru ei, pentru sănătate și pentru a-i mai îndepărta de tablete și calculatoare”, a declarat șeful AJF Buzău, Adrian Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.