GALERIE FOTO: 9 polițiști au gătit, vineri, mâncare pentru bătrânii de la așezământul din Câmpeni

0
348

Nouă polițiști au gătit, vineri, mâncare de post pentru 25 de bătrânii cazați  la așezământul de bătrâni din Câmpeni. Acțiunea polițiștilor, aflată la cea de-a treia ediție se organizează anual în perioada premergătoare Zilei Poliției Române.

Polițiștii împărțiți în trei echipe au gătit pentru bătrâni supă cremă de legume, peste cu legume și desert, iar la final mâncarea a fost degustată de doi bucătari profesioniști,  de comandantul IPJ Buzău și de un reprezentant al Asociației Internaționale a Polițiștilor Secția Română(I.P.A.).

„În cadrul activităților realizate în acest an pentru aniversarea Zilei Poliției Române ne aflăm azi la cea de-a treia ediție a concursului de gătit în care 9 colegi de-ai noștri adunați întrei echipe au decis să gătească.  Polițiștii s-au înscris de bunăvoie în acest concurs, nu au fost numiți și mai mult, una dintre echipe este compusă din polițiști nou angajați din luna octombrie. Finanțarea concursului este suportată de Asociația Internațională a Polițiștilor produsele fiind exclusiv românești bucatele pregătite fiind pentru 25 de bătrâni dintr-un azil din Buzău”, a declarat comandantul IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi.

După aproape 3 ore de gătit polițiștii și-au  prezentat reparatele pentru a fi jurizate iar juriul a desemnat echipa câștigătoare să fie desemnată echipa Poliției de Proximitate Buzău.

„Nu am avut preparatele mai speciale dar am fost departajați prin gustul diferit al produselor noastre. Am gătit o supă cremă de legume coapte, un macrou cu legume și o negresă de post cu stafide. Am făcut ceva aparte pentru că am copt inițial legumele și altfel și-au păstrat aroma, toate făcute cu dragoste, nu doar pentru a câștiga concursul ci și pentru a se bucura bătrânii de gustul mâncării oferite de noi”, a declarat agentul șef adjunct Emil Oprea de la Poliția de Proximitate Buzău.

După jurizarea preparatelor, mâncarea gătită de cele trei echipe a fost încărcată în mașini și transportată bătrânilor de la așezământul din Câmpeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.