Primarul Constantin Toma vrea să facă în Parcul Tineretului un centru de înot. Edilul șef buzoian a făcut această dezvăluire la Focus Tv, spunând că își dorește ca lucrările la noul obiectiv să fie demarate anul acesta.
Toma vrea ca centrul de înot să se adreseze atât buzoienilor care vor să se relaxeze în apă, cât și tinerilor care fac înot de performanță și au nevoie de un bazin în care să facă antrenament. Centrul de înot ar urma să funcționeze atât vara cât și iarna.
Costurile pentru înființarea centrului de înot sunt estimate la 2 milioane de lei, banii urmând să vină ori de la bugetul local ori din alte surse cum ar fi băncile.

2 COMENTARII

  1. Ha ha!
    Nici un ban pentru sportul care mai exista…inca nu se știe dar face valuri pe uscat.
    Cat a alocat Toma sportului?
    Care e locația unde a visat sa facă centru de înot?

  2. Bai proasto, se refera la bazinul olimpic care deja exista si care este in proprietatea consiliului local dar diverse motive probabil politice a fost tarait in ultimii zeci de ani, fiind mai mult inchis decat functional. :))) Cu putina vointa politica, bani si un bun management acest bazin poate deveni un punct de atractie a acestui oras si un mare beneficiu pentru oricine interesat de miscare si recreere, indiferent de varsta si chiar un loc unde se poate face performanta sportiva penru copii si tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.