O nenorocire era cât pe ce să se întâmple vineri pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, în zona Fabricii de Bere. Trei autovehicule au fost implicate într-un accident, imaginile din urma impactului fiind devastatoare. Una dintre mașini, un Opel cu numere de Buzău, a fost făcută praf, piese din autoturism fiind împrăștiate la zeci de metri de locul impactului. Doar o minune a făcut ca șoferul să nu pățească nimic, mașina în care se afla alături de un pasager, fiind transformată în urma impactului, într-un morman de fiare.

Accidentul s-a întâmplat vineri dimineață, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, în zona Fabricii de Bere. Din primele informații, șoferul unui camion înmatriculat în Vrancea nu a păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul din față și a intrat cu viteză, din spate, într-un autoturism Opel cu numere de Buzău. În urma impactului violent, Opelul a fost proiectat pe contrasens într-un autoturism Minicooper înmatriculat în București.
Impactul a fost atât de dur încât Opelul a fost distrus complet, motorul mașinii fiind proiectat la o distanță de circa 80 de metri de locul impactului iar cutia de viteze la mai bine de 100 de metri de accident. Imaginile sunt cutremurătoare și arată că doar o minune l-a salvat pe șofer de la moarte. Un pasager aflat în mașina transformată acum într-un morman de fiare a fost dus la spital, conștient, însă pentru a se asigura că viața nu îi este pusă în pericol.
Nici unul dintre conducătorii implicați în accident nu a fost rănit. Cu toții sunt însă șocați de ce a rămas în urma accidentului.
La ora postării acestei știri, circulația pe șoseaua de centură a Buzăului se desfășoară cu dificultate din cauza măsurătorilor care sunt efectuate de polițiști și a pieselor din mașinile implicate în accident care sunt pe carosabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.