Vasile si Preda
Copreședintele PNL, deputatul Cezar Preda, îl atacă voalat pe fostul prefect de Buzău și lider al PSD Buzău, Ion Vasile, despre care crede că va încerca să revină pe scena politică având în vedere situația creată în PSD Buzău după condamnarea primarului Boșcodeală și a președintelui executiv Marian Ghiveciu.
Preda a recunoscut într-o conferință de presă că social-democratul Ion Vasile a „însemnat ceva” pentru Buzău dar a declarat că acesta este deja „istorie.”
„Ați văzut ce este acolo la PSD cu domnul Ghiveciu, cu domnul Boșcodeală. Nu vreau să comentez dar vă spun un lucru, vă rog să nu vă mai uitați înapoi. Nu cred că este bine să mai vorbim de oameni politici care au reprezentat ceva important pentru Buzău și care au făcut și ei ce au putut pentru că nu mai are rost. Eu vă spun că toți sunt deja istorie. Acum trebuie să ne uităm înainte, la oamenii politici care vin, dar dacă vin tot din ăștia, cu tăiatul pozelor sau cu fotografii cu piciorul pe urs nu știu unde ajungem. Cred că o să apară în curând și Ion Vasile că știți cum se simt mirosurile astea…, foarte pătrunzătoare”, a declarat copreședintele PNL, Cezar Preda.
Pe de altă parte, Preda crede despre fostul lider social-democrat că acesta ar avea „minte de copil”, făcând referire la pozele recent apărute în spațiul public care prezintă imagini de la o vânătoare din munții Buzăului în care apare teroristul Omar Hayssam și actualul deputat Marcel Ciolacu, dar din care ar fi dispărut imaginea lui Ion Vasile care ar fi luat parte la celebra vânătoare.
„Eu pozele astea le știu că au mai circulat în spațiul public și era gașca mai mare. Acum pe unii i-au tăiat. Să știți de la mine că dacă vedeți astfel de oameni maturi care umblă cu foarfeca în mână sau în buzunar, aceștia au minte de copil. Să vă feriți de ei”, a conchis deputatul liberal.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.