Ori buzoienii aflați în căutarea unui loc de muncă nu sunt pregătiți și nu fac față cerințelor angajatorilor aflați în căutarea de personal ori agenții economici vor mult și dau puțin. În urma bursei locurilor de muncă ce a avut loc vineri în județul Buzău, nici o persoană nu a reușit să impresioneze suficient vreunul dintre angajatori cât să-l determine să-l încadreze imediat pe post. Nici un buzoian nu a fost angajat pe loc, din păcate.

Potrivit datelor furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, la bursă au fost prezenți 68 de agenți economici, cei mai mulți la Buzău, 45 în timp ce la Râmnicu Sărat au fost 10. Ei au ofertat 418 job-uri în timp ce numărul participanților s-a apropiat de o mie. În urma discuțiilor purtate la standuri, angajatorii au selectat pentru interviu 385 de persoane, sub numărul locurilor de muncă puse la bătaie.
Doar 54 de buzoieni s-au înscris la cursuri în vederea perfecționării sau reprofilării pe alte ramuri de activitate în speranța că așa vor avea mai multe șanse la angajare. Rămâne de văzut acum câte persoane vor fi angajate după interviuri sau din nou se va dovedi că bursele organizate de agențiile de ocupare a forței de muncă sunt doar evenimente care trebuie bifate pe hârtie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.