De Black Friday, buzoienii au dat iama-n magazine, unii în căutarea celor mai bune oferte la produsele mult visate, alții doar să vadă dacă reducerile anunțate sunt reale și tentante.
Vineri, la primele ore ale dimineții, zeci de buzoieni se aflau în magazinele de electronice și electrocasnice din oraș și prospectau piața, unii spunând că reducerile sunt artificial create după ce săptămâna trecută prețurile multor produse au fost ridicate.
Dincolo de asta, Black Friday a prins anul acesta nu doar la tineri ci și la buzoienii mai în vârstă. La primele ore ale dimineții, mulți pensionari puteau fi văzuți la coadă ori prin magazinele de electronice și electrocasnice, dornici să vadă dacă prind vreun chilipir.
”E prima dată când vin să prind reduceri, am văzut că s-am tot anunțat și am zis să vin de dimineață ca să prind și eu un preț rezonabil”, a spus Elisabeta Pleșer, o buzoiancă de 56 de ani care de
Black Friday și-a cumpărat un calculator.
Alții au căutat mașini de spălat, cafetiere ori mașini de călcat, însă cele mai căutate cel puțin în prima parte a zilei, s-au dovedit a fi televizoarele.
Cele mai mari reduceri în magazinele din Buzău sunt la espressoare care înainte de această zi costau 249 de lei iar acum pot fi achiziționate la 49 de lei. La mașini de călcat reducerile sunt de până la 50 la sută iar la un televizor model nou economia în cazul în care este cumpărat de Black Friday este de 1000 de lei, de la 2999 de lei la 1899 lei. De asemenea, aparatele de fotografiat au prețuri rezonabile vineri, un Canon SX 510, de exemplu, putând fi cumpărat cu 599 de lei de la 1199 de lei cât era înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.