Turul doi al prezidențialelor îi scoate pe buzoieni din case. Încă de la primele oare ale dimineții, cetățenii cu drept de vot din județ au început să se prezinte la secțiile de votare la care sunt arondați pentru a-și alege președintele. Interesul buzoienilor pentru cel de-al doilea tur comparativ cu primul scrutin din 2 noiembrie este în mod clar mult mai mare.
De exemplu, unii dintre buzoieniI dornici să-și exprime dreptul constituțional au venit la urne înainte de ora 7.00, pentru a fi primii la vot. Mai mult, la ora 9.30, în multe sceții din oraș se înregistra aglomerație, buzoienii vrând să voteze în număr mult mai mare ca acum două săptămâni.
Că scrutinul cu numărul 2 și alegerea președintelui îi interesează pe buzoieni sunt aspecte care reies din cifre. De pildă, la secția numărul 62 din municipiul Buzău, amenajată la Căminul numărul 4.00, la ora 9.15, numărul alegătorilor care trecuseră pe la urne era de circa 100, în timp ce pe 2 noiembrie de abia se înregistrau, la aceeași oră, 40-50 de voturi exprimate.

Primele procente privind prezența la urne vor veni în jurul orei 11.30 și vor reliefa situația înregistrată până la ora 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.