Veste șocantă pentru fanii muzici rock din România. După ce mai bine de trei decenii, Cristi Minculescu, cel care a fost vocea trupei Iris a hotărăt să se retragă. Minculescu nu va mai cânta alături de cea mai iubită trupă din rock-ul românesc, cel mai probabil, din motive financiare însă și deprecierea stării de sănătate a artistului ar fi contribuit la această decizie.
Anunțul i-a lăsat fără cuvinte pe fanii formației, însă liderul trupei, Nelu Dumitrescu, a găsit deja un solist pentru Iris. Buzoianul Tony Șeicărescu cel care a mai activat de-a lungul timpului la Demos, Roșu și Negru, Krypton și, în ultima perioadă, la Direcția 5, va fi noul solist vocal al trupei.
„Am ascultat Iris de mic copil şi după atâţia ani ajung să fiu solist la trupa adolescenţei mele. Pentru mine este o mare provocare, nu-mi găsesc rostul în tot ceea ce aş vrea să exprim, că am ajuns într-o formaţie de legendă. Sper din tot sufletul ca cei care au fost până acum alături de Iris să fie şi de acum înainte. Despre Cristi Minculescu nu am cum să vorbesc decât la superlativ, dar am toată încrederea că Iris va continua povestea”, a declarat Tony Șeicărescu pentru Jurnalul Național.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.