GALERIE FOTO: Campania „LET’S DO IT ROMANIA” la Buzău

0
556

Campania de ecologizare „LET’S DO IT ROMANIA” a scos, sâmbătă la curățenie sute de elevi din oraș și județ dar și membri ai partidelor politice sau conducători ai administrației publice locale sau județene.

Astfel, primarul Constantin Toma, s-a echipat în „uniforma” campaniei și a mers împreună cu soția în parcul Crâng unde a adunat câțiva saci de deșeuri aruncate la voia întâmplării departe de aleile cele mai umblate. Surprins de cele găsite în inima pădurii primarul a declarat că ecologizarea ca la carte a parcului  ar putea fi făcută doar cu ajutorul miilor de buzoieni care să achieseze la această idee.

„Parcul Crâng așa cum l-am găsit azi arată ca o groapă de gunoi. În afară de câteva alei intens circulate care sunt întreținute de cei de la Urbis Serv în rest este un adevărat dezastru ;i nici cinci firme de salubritate de am avea angajate nu ar reuși probabil să facă față situației. Pentru ecologizarea completă a parcului ar fi nevoie probabil de aproape 20.000 de buzoieni care să iasă ca pe vremuri la muncă patriotică ;i probabil de o zi întreagă. Oricum acțiunea de azi este una de sensibilizare și cred că ar trebui cu toții să fim mai responsabili începând de la cei mici și până cei mai mari”, a declarat primarul Constantin Toma.
 

Și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a mers sâmbătă în comuna Merei, pe drumul spre stațiunea Monteoru unde alături de elevii școlii din comună a participat la igienizarea pajiștilor aflate de o parte și de alta a drumului județean. Alături de Neagu a o mână de ajutor a dat și secretarul județului, Laurențiu Gavrilă dar și autoritățile locale din Merei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.