GALERIE FOTO: Palatul Copiilor Buzău și-a deschis, sâmbătă, porțile pentru elevii buzoieni

0
519

Palatul Copiilor și-a deschis, sâmbătă, porțile pentru elevii buzoieni în cadrul unei festivități desfășurate sâmbătă dimineață la sediul din bulevardul Nicolae Bălcescu.

Alături de sutele de copii și părinți la festivitatea de deschidere au zăbovit preț de câteva minute, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, inspectorul general al ISJ Florina Stoian, inspectorul general adjunct Daniela Palcău, reprezentantul municipalității în consiliul de administrație al instituției care au fost întâmpinați de noul director al unității de învățământ, profesorul George Vlad.

Ceremonia de deschidere a fost deschisă de inspectorul general al ISJ, Florina Stoian urmată de primarul Constantin Toma care le-a promis elevilor că municipalitatea o să le fie aproape dat fiind că una din prioritățile mandatului noului primar este învățământul și de noul director al unității de învățământ, profesorul George Vlad  care a amintit celor prezenți că instituția pe care o conduce de aproximativ o lună împlinește în acest an 65 de ani de activitate.

Un moment aparte al festivității de deschidere l-a constituit cel de-al doilea discurs al primarului Constantin Toma, oprit să deschidă anul școlar la Palatul Copiilor într-o pauză a campaniei de ecologizare „Let’s Do It Romania!”.

deschidere-palatul-copiilor-16Toma a luat cuvântul imediat după directorul George Vlad a le-a cerut scuze celor prezenți pentru ținuta în care s-a prezentat la eveniment.

„Vă rog să mă scuzați că arăt ca un papagal cum sunt îmbrăcat dar particip și la altă acțiune…” a spus Constantin Toma continuând să le ofere copiilor detalii despre campania de ecologizare la care erau așteptați cât mai mulți buzoieni.

Festivitatea de deschidere s-a încheiat cu un moment artistic oferit de grupul Happy Kids al Palatului Copiilor din Buzău coordonat de profesorul Oana Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.