Grup Şcolar Industrial Transporturi Căi Ferate Buzău dispune de cea mai modernă bază sportivă la nivelul instituţiilor de învăţământ din judeţ. Pe lângă sala de sport, acum elevii liceului sus menţionat beneficiază şi de un teren de fotbal cu gazon sintetic dotat inclusiv cu instalaţie de nocturnă şi care se numeşte CFR Arena. Totodată au fost construite şi două vestiare unde există duşuri şi grupuri sanitare. Investiţia demarată în luna octombrie a anului trecut şi finalizată acum cîteva zile a fost realizată de Grup Şcolar Industrial Transporturi Căi Ferate în parteneriat cu o firmă privată din Buzău. Pe viitor se intenţionează şi înfiinţarea a două clase de fotbal, conforma celor declarate de directorul unităţii de învăţământ, Nela Wamsiedel.
,,Ideea amenajării unui teren de fotbal mi-a venit acum doi ani şi astfel am vrut să le ofer elevilor un alt mod să îşi petreacă şi timpul liber. La o discuţie cu ei am înţeles că îşi doresc o bază sportivă modernă în aer liber să se dezvolte armonios. Consider că tinerii trebuie să se desprindă mai mult de calculatoare şi să facă sport aşa că bazându-mă pe sprijinul domnului primar şi Consiliului Local, cărora vreau să le mulţumesc pe această cale, am căutat un investitor şi iată că astăzi (n.r.vineri) ne-am întâlnit la inaugurarea acestui teren de fotbal care după ştiinţa mea este unic la nivelul unităţilor şcolare din judeţ”, a declarat directorul Grupului Şcolar Transport Căi Ferate Buzău, Nela Wamsiedel.
Inaugurarea bazei sportive CFR Arena a avut loc vineri când s-a disputat meciul dintre selecţionata presei şi cea a arbitrilor, lovitura de începere fiind dată de directorul liceului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.