GALERIE FOTO: Consiliul Județean a dat startul, marți, manifestărilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă

0

Consiliul Județean a deschis, marți seară, seria activităților dedicate sărbătorilor de iarnă. Președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu a împodobit, împreună cu mai mulți copii proveniți din centrele D.G.A.S.A.P.C. un brad în curtea Muzeului Județean după care le-a oferit tuturor copiilor prezenți dulciuri cu ocazia zilei de Moș Nicolae.
A urmat apoi aprinderea celor două tuneluri de lumini amenajate pe aleea ce duce la Muzeul Județean și pe calea de acces către clădirea Consiliului Județean prilej numai bun pentru cei prezenți să se fotografieze pe fundal cu miile de beculețe care vor fi aprinse pe toată durata sărbătorilor de iarnă.
Nu au fost uitată nici stațiunea Sărata Monteoru unde cu sprijinul Consiliului Județean a fost împodobit un brad în parcul nou amenajat în vecinătatea sălii de sport din localitate. Aici copiii din comună au pregătit un program artistic cu colinde și au fost răsplătiți cu dulciuri. La final un grandios foc de artificii a luminat vreme de zeci de minute cerul celei mai cunoscute stațiunii buzoiene spre bucuria tuturor celor prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.