Echipa de volei masculin, C.S.V.M. Dacia Buzău a izbutit, ieri, o victorie în confruntarea de pe teren propriu cu C.S.M. Suceava desfăşurată în play-off-ul Diviziei A 2. La capătul unui meci spectaculos, buzoienii s-au impus cu scorul de 3-2 după ce au condus cu 2-0 la seturi. Pe primul şi l-au adjudecat fără probleme(25-13) iar pe următorul (25-20) şi se părea că vor tranşa repede victoria de partea lor. Lucrurile nu au stat însă aşa pentru că oaspeţii au strîns rândurile şi profitând de o cădere a gazdelor au reuşit să câştige două seturi consecutive(25-21;25-15) şi astfel scorul a devenit 2-2. A urmat actul decisiv în care jucătorii Daciei Buzău s-au mobilizat exemplar şi s-au impus cu 15-9 trecându-şi în cont un rezultat, considerat de mulţi o adevarată surpriză.
,,Este o victorie chiar foarte mare pentru noi obţinută în faţa unei echipe care sigur va promova mai ales că are şi bani. Astăzi băieţii au făcut un meci excepţional însă regretul meu este acela că anul trecut nu am efectuat pregătirea de vară pentru a putea începe campionatul cum trebuie. Problema noastră este şi cea de recuperare deoarece nu avem susţinătoare de efort dar iată că jucătorii au reuşit să câştige”, a declarat antrenorul formaţiei C.S.V.M. Dacia Buzău, Marian Boldişteanu.
În partida cu C.S.M. Suceava, echipa buzoiană a jucat în următoarea formulă: Oprea(Bogdan), Tîrîlă, Badea(Mărgineanu), Cheagă(Stoica
), Dorojan, Ţiboacă, Homoc-libero.
Sâmbătă, C.S.V.M. Dacia Buzău va disputa un nou meci cu C.S.M. Suceava dar în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.