Preotul Paul Negoiță va candida pentru un mandat în fruntea Primăriei Buzău. Anunțul oficial a fost făcut aseară la un post local de televiziune unde Negoiță a precizat că începând de ieri nu mai are nici o relație salarială cu Biserica.
„Vă spun oficial, voi candida la funcția de primar al municipiului Buzău. Totodată, vă anunț că nu mai am nicio relație salarială cu Biserica, deoarece nu doresc să o implic în activitățile electorale ce urmează. M-am autosuspendat pe durata campaniei și a executării mandatului pentru că am observat că se încearcă o atacare a instituției, pe care o consider nedreaptă”, a declarat preotul Paul Negoiță.
Paul Negoiță va candida independent la Primăria municipiului Buzău. Până acum doar Partidul Democrat Liberal a anunțat că îl va sprijini fără rezerve și fără alte obligații, însă nu este exclus ca până la momentul alegerilor și alte partide să i se alăture. În prezent, Paul Negoiță este consilier municipal independent, director al Palatului Copiilor Buzău și până ieri a fost preot al Bisericii Sfântul Andrei din cartierul Micro XIV.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.