Buzăul găzduieşte începând de ieri şi până duminică, etapa de zonă a Campionatului Naţional rezervat juniorilor E (copii născuţi după 2001). Pentru calificarea în faza următoare a competiţiei se bat şase echipe iar meciurile se desfăşoară pe stadionul ,,Cornel Negoescu” din complexul Gloria. În prima zi a turneului, la capătul unei partide spectaculoase şi cu multe goluri, reprezentanta Buzăului, L.P.S. Galactic a întâlnit pe C.S. Star Brăila pe care a învins-o categoric, cu scorul de 5-0. Reuşitele au fost semnate de Tănase, Dumitru(2), Sava şi Cernat iar în urma acestui rezultat ,,galacticii” şi-au asigurat prezenţa în semifinale având în vedere faptul că în această fază merg ocupantele primelor două locuri din grupe. După meci antrenorul formaţiei buzoiene, Cătălin Cighir a declarat:
,,Aşa cum o arată şi scorul am controlat jocul dar nu mă aşteptam la o diferenţă atât de mare. Echipa adversă s-a demoralizat după primirea golului doi însă este vorba despre copii, aşa că orice se poate întâmpla la acest nivel. Atuul formaţiei noastre a fost o bună organizare, atît în faza de apărare cât şi cea de atac, jucătorii îndeplinindu-şi cu brio sarcinile de joc. Meciul cu Oţelul va fi mai greu dar important este că indiferent de rezultat suntem calificaţi în semifinale”.
Lotul echipei L.P.S. Galactic are în componenţă următorii jucători:
Creţu, Manta, Manea, Ichim, Sava, Tănase, Dumitru, Cernat, Crudu, Duca, Oprea, Ştefan, Vasile, Vlăgea, Dobre. Din stafful tehnic mai fac parte Ion Ioniţă şi Eugen Deleanu.
Altfel, ieri într-o altă partidă disputată în Seria I, Sportul Studenţesc a surclasat cu 5-0 pe C.S.Focşani. Astăzi începând cu ora 18.00 se joacă meciurile: L.P.S.Galactic-Oţelul Galaţi şi Sportul Studenţesc-Delta Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.