L.P.S. Galactic Buzău a bifat o nouă victorie în cadrul etapei zonale a Campionatului Naţional pentru juniori E. Vineri, echipa buzoiană a jucat împotriva Oţelului Galaţi reuşind să se impună cu scorul de 3-0, graţie golurilor spectaculoase marcate de Dumitru, Manea şi Duca. În urma acestui succes, buzoienii au acumulat maximum de puncte urmând ca în semifinale să joace cu ocupanta locului 2 din cealaltă grupă.

,,Este o victorie muncită şi meritată conform cursului jocului şi sint bucuros că am terminat pe primul loc în grupă. Nu pot să spun dacă a fost un meci mai uşor decât mă aşteptam pentru că fiecare are dificultatea sa. Acum ne pregătim pentru semifinală şi poate ne ajută Dumnezeu să ajungem în finală şi să câştigăm”, a declarat antrenorul formaţiei L.P.S. Galactic Buzău, Cătălin Cighir.

Într-o altă partidă disputată în Seria I, Sportul Studenţesc a învins cu 2-0 pe Delta Tulcea şi s-a clasat pe primul loc calificându-se în semifinale care sunt programate mâine cu începere de la ora 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.