Cu valizele scoase la poarta Crîngului pentru călătoria în Liga a III-a, Gloria Buzău şi-a oprit cele trei puncte aruncate la bătaie, în duelul cu satelitul lui Dinamo. Echipa buzoiană a reuşit să se impună la limită, scor 2-1după ce a marcat golul izbăvitor, chiar la ultima fază a unui meci care a fost doar unul de palmares. Gazdele care nici nu mai ştiau cum arată o victorie au păşit pe gazon cu gândul să pună botniţă ,,căţeluşilor roşii”. Încă din debutul confruntării, formaţia lui Ploae a căutat drumul spre gol însă lovitura de cap din şase metri a lui Berceanu(4) a fost respinsă de portar. Ceva mai târziu, aflat în poziţie ideală, Horovei(21) nu a nimerit ţinta ceea ce s-a întâmplat şi în cazul lui Murdărea(37) care a reluat din apropiere în plasa laterală. După revenirea de la vestiare, buzoienii au insistat şi mai mult în atac iar una dintre acţiuni s-a soldat cu gol, acesta purtând semnătura lui Mbella(57) care a scuturat plasa porţii cu un şut din careul mic. Replica oaspeţilor nu a întârziat şi după doar câteva minute, Mărmăneanu(63) a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj şutând plasat de la zece metri. Când arbitrul se prgătea să fluiere finalul jocului, Gloria Buzău a dat lovitura decisivă prin Niţor(90+3) care în urma unui corner executat de veteranul Horovei a marcat cu capul din plonjon un gol contestat de dinamovişti pe motiv că mingea nu ar fi depăşit linia porţii.

 

Gloria Buzău – Dinamo II  2-1(0-0)

Au marcat:Mbella(57)   respectiv Mărmăneanu(63)

Niţor(90+3)

Gloria Buzău

Zdrîncă-Cucu, Berceanu, Murdărea, Olteanu, Stroe(min.68 Niţor), Jercălău, Mbella(min.81 Corcoveanu), Gomis, Horovei, Iordache(min.68 Ursu)

Antrenor:Marcel Ploae

 

Dinamo II

Ciucă-Cazacu, Ioniţă, Dobrosavlevici, Stanca, Udrea, Mărmăneanu, Bereşoae(min.68 Scărlătescu), Ganea, Buia(min.59 Truţă), Bălan(min.77 Lemac)

Antrenor:Ion Marin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.