L.P.S.Galactic Buzău a reuşit să se califice la Turneul Semifinal rezervat juniorilor E (copii născuţi în 2001) după ce a câştigat etapa zonală.
Competiţia la care au participat şase echipe a fost găzduită de stadiounul ,,Cornel Negoescu”din complexul Gloria iar în finală disputată duminică, buzoienii au dat piept cu Sportul Studenţesc. După un meci echilibrat, presărat cu ocazii şi de o parte şi de alta, susţinuţi frenetic de o inimoasă galerie,,galacticii” s-au imps la limită graţie unui gol spectaculos marcat de Tănase în repriza secundă.
L.P.S. Galactic a ajuns în ultimul act al competiţiei după ce a trecut în semifinale de C.S. Focşani(3-2) în timp ce Sportul a spulberat pe Star Brăila(7-1).
Cei mai buni jucători ai turneului au fost declaraţi buzoianul Rafael Manea şi bucureşteanul Alexandru Enache. Titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Florin Creţu de la echipa câştigătoare.
,,Ne bucurăm tare mult că am reuşit să calificăm în faza următoare a competiţiei. După cum s-a văzut, finala a fost una aprig disputată în care am întâlnit o echipă destul de bună pe care mulţi o dădeau ca fiind principala favorită. Este un rezultat care dă încredere copiilor şi sperăm să facem o figură frumoasă şi la Turneul Semifinal”, a declarat antrenorul echipei L.P.S. Galactic Buzău,Cătălin Cighir.
Prezent şi el la meci pentru a-i susţine pe micuţii fotbalişti, Viorel Ion, cel care deţine clubul Galactic a spus că este bucuros şi pentru faptul că a luat decizia de a colabora cu Liceul cu Program Sportiv şi implicit antrenorul Cătălin Cighir care ştie să lucreze cu copiii.
,,Felicit copii şi stafful tehnic pentru această calificare şi le doresc celor mici să ajungă măcar la unul dintre cluburile la care am evoluat eu”, a punctat ,,Vioară”.
La competiţia sus amintită, antrenorul Cătălin Cighir a avut la dispoziţie un lot format din următorii jucători:
Creţu, Manta, Manea, Ichim, Sava, Tănase, Dumitru, Cernat, Crudu, Duca, Oprea, Ştefan, Vasile, Vlăgea, Dobre. Din stafful tehnic mai fac parte Ion Ioniţă şi Eugen Deleanu.
Turneul Semifinal se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni la Vaslui.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.