Gloria Buzău a revenit la sfârşitul săptămânii trecute în localitate după ce pentru zece zile a avut cartierul general la Poiana Pinului unde a efectuat cantonamentul din această iarnă. Jucătorii lui Marian Roşu au avut programate câte două antrenamente zilnic punându-se evident accentul pe pregătirea fizică aşa că dimineaţa ,,meniul” a constat în alergări, exerciţii de stretching şi forţă. După amiaza s-a lucrat tehnico-tactic, totul fiind completat cu meciurile de verificare disputate la Buzău. Antrenorul grupării din Crâng s-a declarat mulţumit de modul în care elevii săi au răspuns la efort dar se simte şi o oboseală, de altfel una firească după această perioadă.
,,Jucătorii trag tare la fiecare antrenament conştientizând faptul că ne aşteaptă un retur extrem de dificil şi trebuie ca finalul campionatului să ne prindă pe primul loc pentru a promova. Dacă din punct de vedere fizic stăm bine, în schimb suferim la omogenitate şi relaţiile de joc, deoarece în această iarnă au venit mai mulţi jucători noi şi mai avem de lucru la capitolul ăsta. Nu ascund nici faptul că pe unii băieţi, în special pe cei mai tineri îi apasă o presiune fiind vorba de obiectivul care trebuie îndeplinit. În timpul rămas până la primul meci oficial vom încerca să ne punem la punct cu toate pentru a fi într-o formă cât mai bună”, a declarat tehnicianul Gloriei Buzău, Marian Roşu.
Acesta a schiţat un prim unsprezece cu care va aborda partea a doua a campionatului şi va fi trimis în teren, miercuri, la meciul cu Unirea Slobozia din cadrul celei de-a VII-a ediţii a ,,Memorialului Cornel Negoescu”, ce va avea loc la Buzău.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.