GALERIE FOTO: Ionela Dobrică, noul șef al TSD Buzău

0
610

180 de tineri social-democrați și-au ales, sâmbătă, conducătorul organizației de tineret a partidului în persoana Ionelei Dobrică. Tânăra de a fost singurul candidat înscris în cursa pentru președinția TSD Buzău și a fost aleasă cu unanimitate de voturi.

 „Mă interesează să nu îi dezamăgesc pe oamenii care investesc încrederea lor în mine. Mă interesează să nu mă fac de ruşine în faţa nimănui şi vreau să vă invit alături de mine pe toţi cei care vreţi să munciţi şi să reuşiţi. Cel mai important este ca uşa TSD să fie deschisă către toţi tinerii din Buzău“, a spus Ionela Dobrică în discursul rostit în fața delegaților veniți din tot județul dar și a seniorilor cu funcții importante în partid.

De altfel, conferința de alegeri a tinerilor social-democrați a fost un nou prilej pentru o dispută verbală între primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care au continuat să și arunce săgeți chiar dacă în discursul său președintele Marcel Ciolacu le-a dat de înțeles că ar trebui să treacă peste orgolii și să se împace.

„Chiar dacă am două pietre tari care, după cum vedeți, îmi scot peri albi în cap eu sper ca până la urmă să reușesc să îi fac să se înțeleagă”, a spus Marcel Ciolacu cu referire la  Constantin Toma și Petre Emanoil Neagu.

În ceea ce privește noul președinte ales al tinerilor social-democrați, Ionela Dobrică  , are 27 de ani este absolventă a Colegiului Naţio­nal B.P.Hasdeu şi a Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti.

Este vechi activist în partid iar în anul 2014 a devenit  subsecretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, post pe care l-a părăsit la finele anului trecut. De asemenea, Ionela Dobrică și-a manifestat intenția de a candida în acest an pentru un post de deputat la alegerile din 11 decembrie și cel mai probabil ea își va adjudeca un vot eligibil pe lista de deputați la ședința Comitetului Județean Executiv din data de 14 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.