GALERIE FOTO: La Pogoanele, ministrul Muncii, Mariana Cîmpeanu și Marian Cristinel Bîgiu, candidat la Consiliul Județean, s-au întâlnit cu peste 1000 de simpatizanți ai USL

0
275

Circa o mie de pogoneni s-au strâns, ieri la orele amiezii, pe terenul de sport din oraș la o întâlnire electorală cu candidatul USL la președinția Consiliului Județean, Marian Cristinel Bîgiu și cu primarul orașului, Florin Dumitrașcu. După ce au dansat zeci de minute sub arșița soarelui pe melodiile lui Mario Buzoianu și ale lui Benone Sinulescu, pogonenii au luat o pauză pentru a-i asculta pe cei doi candidați la Primăria orașului și la șefia Consiliului Județean dar și pe senatorul independent Ion Vasile, venit la Pogoanele pentru a-și arăta susținerea față de candidatul USL la președinția Consiliului Județean, Marian Cristinel Bîgiu.
După o nouă repriză de muzică și voie bună pe ritmurile artiștilor locali, locuitorii orașului Pogoanele au avut parte de o adevărată surpriză când în mijlocul lor a apărut chiar ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, pe care mulți dintre cei prezenți l-au recunoscut de la televizor. Ministrul a petrecut câteva zeci de minute alături de locuitorii orașului Pogoanele cărora le-a răspuns la diferite întrebări legate atât de reîntregirea salariilor și a pensiilor cît și de soarta tinerelor mame cărora vechiul Guvern le-a diminuat indemnizațiile de creștere a copilului. După întâlnirea cu alegătorii de la Pogoanele, ministrul a mers la Buzău unde s-a întâlnit cu peste 100 de pensionari la un local din oraș. După o scurtă prezentare a ceea ce s-a reușit în scurta guvernare USL în domeniul pensiilor, ministrul a discutat minute în șir cu pensionarii buzoieni, atât despre problemele legate de veniturile reduse ale acestora cât și despre necesitatea schimbării clasei politice atât la alegerile locale din 10 iunie cât și la parlamentarele din toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.