Campanie cu scântei la Zărnești. Doi candidați la funcția de consilier local al comunei Zărnești au ajuns aseară la spital după ce au fost bătuți de adversarii politici, pe o stradă din comună. Cei doi consilieri liberali, în vîrstă de 44 și respectiv 67 de ani, care au fost aduși cu ambulanța la spital au declarat că au fost bătuți de un angajat al Primăriei din localitate și de alți doi consăteni.
”Între localitatea Sudiți și satul Luncași, trei persoane au venit și ne-au agresat. Nici nu am apucat să ne dăm jos din mașină și ne-au luat la pumni. Erau apropiați ai primarului în funcție iar unul dintre ei era chiar angajat la Primărie. Am fost loviți la cap, loviți cu picioarele și am fost luați total pe nepregătite”, a declarat Constantin Dragomir, candidat la o funcție de consilier local din partea PNL.
Incidentul a fost semnalat și Poliției iar oamenii legii fac verificări acum pentru a-i pedepsi pe bătăuși.
”Luni seară, un candidat la funcția de consilier în cadrul Primăriei Zărnești a sesizat Poliția prin sistemul unic de urgență 112 că a fost lovit în timp ce făcea campanie electorală pe raza comunei. O patrulă de polițiști a fost mobilizată la fața locului și efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul, în funcție de concluziile cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale”, a declarat aseară purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul șef Florina Crucianu.
Din declarațiile victimelor, unul dintre agresori ar fi angajat al Primăriei comunei Zărnești și apropiat al primarului social-democrat Alexandru Lazăr, cunoscut drept un susținător al actualului președinte al Consiliului Județean Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.