imagine de arhivă

UPDATE: Microbuzele şcolare vor ajunge la Smeeni, Lopătari, Chiojdu şi Zărneşti. Potrivit reprezentanţilor IŞJ Buzău, mijloace de transport în comun ar mai trebui să ajungă în viitorul apropiat la Pârscov, Robeasca, Cislău, Bisoca, Scorţoasa şi Şarînga. În judeţul Buzău sunt înregistrate 61 de microbuze şcolare dintre care însă 9 sunt ieşite din uz. În total, Inspectoratul a trimis Ministerului Şcolar solicitare pentru distribuirea în teritoriu a 22 de mijloace de transport în comun pentru elevii din mediul rural.

Ministerul Educației va trimite la Buzău patru microbuze școlare pentru transportul elevilor. Cele patru microbuze vor ajunge astăzi în județ și vor fi distribuite apoi în comunele care au cea mai mare nevoie.
La nivel național vor fi distribuite astăzi 62 de de microbuze şcolare, din totalul celor 185 cumpărate anul acesta de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) Cele 62 de autovehicule destinate transportului școlar vor ajunge în 15 judeţe respectiv în judeţul Maramureş au fost repartizare şase microbuze, în Bistriţa-Năsăud, Gorj şi Iaşi – câte cinci, în Argeş, Buzău, Călăraşi, Harghita, Hunedoara, Satu Mare, Tulcea şi Vrancea – câte patru, iar în Neamţ, Prahova şi Vâlcea – câte trei.
Celelalte 123 de microbuze destinate exclusiv elevilor vor ajunge în posesia beneficiarilor pe etape, până la 9 iunie. Protocolul de predare-preluare va avea loc zilnic, între orele 10.00 şi 17.00, la sediul companiei furnizoare.
Potrivit contractului semnat în 26 aprilie de fosta conducere a ministerului, cele 185 de microbuze şcolare trebuie distribuite către beneficiari în maximum 45 de zile de la data parafării documentului, se mai arată în comunicat.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Stimate autor,
    Chiar si pentru un ziar on-line este obligatorie limba romana. Numele corect al comunei la care faceti referire in acest articol este Smeeni. „Smeieni ” in nici un caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.