GALERIE FOTO: Lacrimi de emoție la festivitatea de absolvire a Colegiului Național B.P. Hasdeu

1

O nouă generație de absolvenți ai Colegiului B. P. Hasdeu și-a luat, vineri, la revedere de la locul în care a învățat în ultimii patru ani. Plini de emoții și cu ochii în lacrimi, hasdeenii au participat vineri la festivitatea devenită tradiție în cel mai bun liceu buzoian, festivitate care a marcat o nouă premieră în istoria unității de învățământ, prin desemnarea a doi șefi de promoție, respectiv Miruna Râpeanu și Sabin Lupu.

„Dacă în ceea ce o privește pe Miruna ea a fost deja admisă la Cambridge unde ne va reprezenta cu cinste,  Sabin va studia Medicina, o disciplină atât de dragă elevilor din Hasdeu”, a anunțat directorul Colegiului, Ionel Banu, în fața sutelor de absolvenți și părinți care au umplut curtea liceului.

De asemenea, la finalul celor 4 ani de liceu, câte doi liceeni din fiecare clasă de-a XII-a au primit la propunerea diriginților diplome pentru întreaga activitate desfășurată.  Așa se face că liceenii au fost recompensați pentru  „atitudine matură”, „seriozitate”, „colegialitate”, „ținută morală și creativitate”, „carismă și talent”, „altruism” sau  „eleganță comportamentală”.

Din cadrul festivității nu a lipsit nici momentul predării ștafetei, absolvenții clasei a XII-a oferind elevilor din clasa a XI-a cheia liceului.

La final, toți cei adunați în curtea liceului au rostit jurământul absolventului de Hasdeu și, în acordurile melodiei „Time to say goodbye”, și-au aruncat tocile în aer, după care cu ochii în lacrimi și-au luat la revedere de la colegi, profesori, de la „casa” în care au locuit în ultimii 4 ani.

La festivitatea de absolvire a promoției 2017 a Colegiului Național B. P. Hasdeu au participat în calitate de invitați prefectul Carmen Ichim, subprefectul Sorin Gheorghe și viceprimarul Ionuț Apostu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.