GALERIE FOTO: Benone Sinulescu, desemnat „Omul anului 2017”. Un om de afaceri, un fotograf, un cercetător și doi militari, noii Cetățeni de Onoare

1

Consiliul Local Municipal și-a desemnat, vineri, cinci noi cetățeni de onoare ai municipiului Buzău în timp ce maestrul Benone Sinulescu, a fost desemnat omul anului 2017 la Buzău. Este vorba despre cercetătorul Costel Vânătoru, generalul Achim Alstani, omul de afaceri Clement Hung, fotograful Ion Tabacaru și militarul Eugen Mănăilă.

După ce aleșii municipali au votat proiectul de hotărâre prin care cei cinci buzoieni au devenit cetățeni de onoare ai municipiului Buzău iar Benone Sinulescu a fost desemnat omul anului 2017 s-a trecut la decernarea distincțiilor, fiecare dintre cei cinci au mulțumit aleșilor pentru încrederea și onoarea de a fi desemnați cetățeni de onoare.

La finalul ceremoniei, Benone Sinulescu a declarat că dorește să doneze municipalității melodia „Cât e Siriul de mare”, melodie care a constituit în anii trecuți sursa unui scandal între municipalitate și artist după ce Primăria nu ar fi plătit drepturi de autor pentru melodia care se auzea la fiecare oră fixă din turnul Palatului Comunal.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.