GALERIE FOTO: Marș pentru viață pe străzile Buzăului

0
521


Sute de buzoieni au participat, sâmbătă, la cea de-a treia ediție a „Marșului pentru Viață” organizat de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, Catedrala Municipală „Sf. Sava” şi Fundaţia pentru Copii „Sfântul Sava”.
Cei 450 de participanți au pornit din fața Catedralei Municipale „Sf. Sava” în frunte cu un sobor de preoți, au trecut prin fața Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, prin Piața Daciei și s-au oprit în fața Maternității unde au rostit rugăciunea „Tatăl nostru”
„Cu ajutorul lui Dumnezeu și anul acesta a avut loc la Buzău „Marșul pentru Viață, marș făcut în jurul marii sărbători „Buna Vestire” când îngerul Gabriel a venit din cer să îi spună Fecioarei Maria că va naște pe Iisus fiul lui Dumnezeu, chemare pe care ne-o face și nouă pământenilor, să naștem copii. Suntem un popor care ne-am îngropat deja un popor. La ora actuală sunt peste 22 de milioane de avorturi și având în vedere că noi suntem în România în prezent 19,7 milioane este foarte îngrijorător. Sperăm ca mai marii noștri guvernanți să ia o măsură să pună stopeze acest fenomen al avorturilor iar populația să încurajeze acest act demografic al României”, a declarat preotul Mihail Milea, inițiatorul acțiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.