GALERIE FOTO: Mașina fostului șef de la Circulație, Vasile Nicolae, distrusă de flăcări pe DN 2 E 85

0
712


Mașina fostului șef al Poliției Rutiere Buzău, comisar șef Vasile Nicolae, a fost distrusă, miercuri după amiază, într-un incendiu pe DN 2 E 85. Autoturismul marca Alfa Romeo, aparținând fostului șef de la Rutier, a luat foc de la motor și a ars complet.

Vasile Nicolae a declarat că mergea de la Buzău către Râmnicu Sărat iar la un moment dat a observat, în zona Crucea Comisoaiei, ieșind fum de la motor, a mai mers câteva sute de metri pentru că era în pantă, a tras apoi autoturismul în afara părții carosabile și a ridicat capota, moment în care flăcările au luat proporții și s-au extins la întreaga mașină.
Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii de la Râmnicu Sărat, însă aceștia nu au putut salva nimic din mașina lui Vasile Nicolae. Autoturismul s-a făcut scrum. Nici măcar cauciucurile nu au rămas din ceea ce a fost mașina fostului șef de la Rutier.
Vasile Nicolae, fost șef al Serviciului Rutier din IPJ Buzău, a fost recent protagonistul unui mega-scandal după ce a fost depistat conducându-și autoturismul cu plăcuțe de înmatriculare false. În urma acestui scandal, Vasile Nicolae a fost demis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.