GALERIE FOTO: Mii de copii au petrecut Ziua de 1 Iunie în „Țara Copilăriei”

0
109


Câteva mii de copii au participat, sâmbătă, de Ziua Copilului, la manifestările organizate de Consiliul Județean Buzău prin Centrul Județean de Cultură și Artă sub genericul „Țara Copilăriei”.
Participanții veniți în mare parte din municipiu dar și din comunele județului au participat, încă de la primele ore ale dimineții, la competiții sportive de atletism, înot, fotbal, baschet și ciclism, la concursuri de desene pe asfalt, la ateliere de creație iar seara au încheiat-o cu un spectacol de muzică oferit de copii pentru toți buzoienii prezenți în parcul Crâng.
Proiectul „Țara Copilăriei”, a fost inițiat de Consiliul Județean căruia i s-au alăturat Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Școlar și, în premieră, Arhiepiscopia Buzăului.
Președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, a participat la majoritatea acțiunilor organizate în cinstea celor mici și chiar a schimbat alături de copii câteva mingi la masa de ping-pong.
La finalul zilei, toți participanții la competițiile sportive au primit premii constând în cupe, diplome și echipament sportiv in funcție de locul pe care s-au clasat în timp ce, pe tot parcursul zilei, toți copii care s-au alăturat activităților din „Țara Copilăriei” au primit din partea organizatorilor tricouri cu inscripția „Mândru că sunt buzoian”.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.