GALERIE FOTO: Mii de copii la manifestările organizate de Consiliul Județean cu ocazia zilei de 1 Iunie

0

Mii de copii au luat cu asalt curtea Muzeului Județean, pe toată durata zilei de joi, pentru a lua parte la activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului puse la cale de Consiliul Județean. Încă de la orele 11.00 câteva sute de copii au participat în curtea muzeului la un concurs de desene pe asfalt în urma căruia câștigătorii desemnați de un juriu format din profesori de la Liceul de Arte au primit diplome, medalii și cupe de la președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. De asemenea, în sala teatrului George Ciprian copiii au putut viziona filme de desene animate.

Nu au fost uitați nici amatorii de șah care au fost invitați în sala de ședințe a Consiliului Județean unde au participat la un concurs în urma căruia toți participanții au fost declarați câștigători și răsplătiți cu cupe, diplome și baloane.

După orele amiezii cele mai îndrăgite personaje de desene animate în frunte cu Mickey și Miny Mouse, Roboții Transformers, prințesele Anna, Elsa și Olaf, Chip și Dale sau Minionii, au ajuns în curtea Muzeului Județean unde s-au fotografiat cu toți cei prezenți  în timp ce membrii unui club sportiv au făcut  o demonstrație de karate pe scena amplasată în curte.

De la ora 16.00 pe scena și-a făcut apariția trupa DI-DO-DO care a susținut un spectacol interactiv la finalul căruia copii au primit din partea organizatorilor dulciuri și baloane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.