Grădiniţa Bobocei din Micro 3, la ceas de sărbătoare. La mulţi ani, Boboceilor!

0

Preşcolarii de la Grădiniţa Bobocei din Micro 3 au avut, miercuri, o zi de poveste, graţie conducerii unităţii de învăţământ, a educatoarelor şi a îngrijitoarelor care se preocupă îndeaproape de micuţi.
Cu zâmbetul pe buze şi cu bucuria lor inocentă specifică, copiii din cadrul G.P.P. „Bobocei din Micro 3” au sărbătorit în avans cu o zi „1 Iunie – Ziua Internaţională a copilului”. Cu aceeaşi ocazie, copiii au participat la prima ediţie a Simpozionului Judeţean „Poftiţi la carnaval!”
Preşcolarii au confecţionat costume de carnaval din materiale reciclabile, activitatea având ca scop principal punerea în valoare a deprinderilor practice, scopul secundar fiind acela de a-i obişnui pe cei mici cu noţiunea de „ECO”. Atât costumele, cât şi creatorii lor, au fost prezentaţi în cadrul „Paradei personajelor din poveşti”.
Momentul a fost completat de apariţia lui Mickey Mouse, Olaf, a lui Papucilă şi a doi minioni tare jucăuşi ce au dat startul petrecerii cu baloane, cântece şi dansuri.
A fost o petrecere pe cinste pe care preşcolarii de la GPP Bobocei din Micro 3 au gustat-o din plin şi pe care nu o vor uita curând !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.