GALERIE FOTO: Mircea Geoană, prezent la lansarea candidaturii lui Viorel Ion la Primăria Buzău

0
236


Liderul PSRO, Mircea Geoană, a venit, marți, la Buzău pentru a lansa candidatura la Primăria municipiului Buzău a fostului fotbalist Viorel Ion. Geoană s-a arătat încrezător în șansele fostului fotbalist dar și în noua conducere a filialei județene a PSRO.
„Faptul că un simbol al acestui oraș, un om care a arătat ce însemnă sportul a decis să candideze este un lucru de lăudat. Mă bucur că în echipa PSRO s-au alăturat și alții și regret că o parte din echipa cu care am început nu a înțeles că o echipă mai mare este una mai performantă și vreau să vă asigur că PSRO în municipiu și județul Buzău, condus de deputatul Adrian Mocanu, va juca la liga mare așa cum sper ca si echipa județului să joace în Liga I”, a declarat Mircea Geoană, liderul PSRO.
La rândul său, Viorel Ion a declarat că a decis să se înscrie în lupta pentru Primăria Buzău după ce s-a consultat cu familia și prietenii convins fiind că este cel care poate aduce schimbarea în Buzău.
„Vreau să vă mulțumesc și chiar dacă am mai susținut conferințe de presă am emoții poate pentru că mă aflu lângă cel mai important om politic al României. M-am consultat cu familia și copiii si am decis să intru în lupta electorală pentru Primăria Buzău. Nu sunt novice în politică, am mai fost consilier municipal, am candidat și în 2012 la parlamentare când, deși știam că nu am nici o șansă, am vrut să văd unde mă aflu pregătind terenul pentru această candidatură. Eu știu ce ne așteaptă și trebuie să luptăm să schimbăm ceva în orașul ăsta și știu că sunt omul potrivit pentru că sunt singurul care am reușit să scot oamenii în strada în 2007, mai mulți ca la Revoluție”, a declarat candidatul PSRO, Viorel Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.