Un nou autobuz și-a făcut apariția, aseară, pe strazile orașului Buzău. Vehiculul, care aduce aminte de vremurile de altă dată când orașul era străbătut de autobuze cu burduf, nu este destinat transportului în comun ci distracției nocturne. Dacă la exterior să aseamănă într-o oarecare măsură cu autobuzele obișnuite, la interior lucrurile sunt mult schimbate. Locul scaunelor așezate în șir indian a fost luat de canapele și fotolii de pluș, de un bar dotat cu tot felul de băuturi exotice, de o instalație de sonorizare ca într-o adevărată discotecă, în timp ce luminile laser și  pe bază de fibră optică te fac să uiți repede de faptul că te afli intr-un vehicul de transport. Showbuz, pentru că așa se numește, este primul club mobil din România și, într-o primă etapă, va funcționa doar în zilele de vineri și sâmbătă. Dacă în cele două zile, după miezul nopții, autobuzul își va aștepta călătorii la ieșirea din Summer Pub sau Atlantis și le va oferi, contra unui bilet de 10 lei, un tur al orașului de aproape 40 de minute, sâmbătă seara el va fi cel care va transporta clienții la Nebunariu din localitatea Săpoca. De asemenea, ca orice vehicul de transport, Showbuz poate fi închiriat pentru diferite călătorii sau distracții în mișcare.

Iar surprizele sunt garantate pentru cei care aleg această variantă de distracție. De exemplu, cei care au participat, azi-noapte, la inuagurarea primului club mobil au avut parte de o adevărată surpriză când la bord a urcat DJ Sava, cel  care a încins repede atmosfera și i-a ridicat la dans pe petrecăreți, spre uimirea șoferilor aflați la acea oră pe străzile orașului sau pe șoseaua de centură a Buzăului.

La final, toți călătorii s-au declarat mulțumiți de experiența avută, cei mai mulți  interesându-se deja de posibilitatea de a-și achiziționa abonamente pentru distracțiile nocturne care se anunță incendiare în această vară.

 

Ciprian STERIAN

Citește si:  Amatorii de distracție se pot ”interna” din week-end ”La Nebunariu”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.