GALERIE FOTO: Noua sală de sport a Liceului cu Program Sportiv, inaugurată joi de președintele FRF alături de primar și președintele Consiliului Județean

0
788

Liceul cu Program Sportiv din Buzău a inaugurat joi, noua sală de sport construită cu fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții dar și un nou spațiu de cazare obținut prin modernizarea fostului internat. Noua sală de sport care a fost construită într-un termen record de doar 2 ani va fi folosită de secțiile de handabal și fotbal ale LPS Buzău. La eveniment au participat  alături  președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele CJ, Adrian Petre, primarul Constantin Toma însoțit de cei doi viceprimari Ionuț Apostu și Andrei Neder și președintele FRF Răzvan Burleanu însoțit de buzoianul Gabriel Bodescu.

Panglica inaugurală a fost tăiată de președintele Consiliului Județean, primarul municipiului și președintele FRF care ulterior au asistat la un program artistic pus în scenă de elevi ai Liceului de Artă „Margareta Sterian” și la un meci demonstrativ de futsal.

”Pe mine mă bucură foarte mult că liceul au de azi această sală ultramodernă de care vor beneficia pe lingă elevii liceului toți elevii buzoieni și sportivii de performanță. Dacă în ceea ce privește baza sportivă stăm cât de cât bine mai trebuie făcut ceva și în privința implicării autorităților cât șți cei implicați în fenomenul sportiv trebuie să facem lobby pentru ca legislația să fie clară și să cunoaștem cât avem noi autoritățile voie să finanțăm sportul local. Noi Consiliul Județean am încercat în ciuda unui buget mic să ajutăm handbalul și rugby-ul dar sper ca de anul viitor și Primăria să se alăture pentru finanțare sporturilor care fac performanță”, a spus președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu

În final oficialii rămași au primit din partea conducerii LPS tricouri personalizate și au fost invitați la un scurt meci de fotbal chiar dacă au fost nevoiți să își arate veleitățile sportive în pantofi și pantaloni de stofă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.