Conducerea Primăriei Buzău așteaptă încă motivarea magistraților buzoieni care au decis suspendarea hotărârii de Consiliu Local Municipal care stabilea noua organigramă a Primăriei.
În funcție de motivarea instanței Primăria va știi ce demersuri să întreprindă pentru a-și duce la capăt planurile atât în ceea ce îi privește pe polițiștii locali cât și în ceea ce îi privește pe angajații de care municipalitatea are nevoie.
„Așteptăm cu neliniște motivarea care trebuie să vină de la Tribunal, au trecut o mulțime de zile iar doamna judecător lucrează în liniște și așteptăm și sperăm ca în următoarele 12, 24, 36 de luni să ne dea un răspuns pentru că este blocat orașul. Dacă nu se va întâmpla asta, dacă se va prelungi la nesfârșit această motivarea, nu am o soluție să putem rezolva. Există niște variante dar trebuie să vină motivare să știm ce să facem. Trebuie să vedem dacă este opozabilă doar polițiștilor locali sau întregului municipiu. În momentul acesta avem 141 de posturi libere, neocupate și noi nu putem munci aici. Eu am făcut mult zgomot fără a putea să fac multe proiecte. O platformă de gunoi o parcare sunt doar niște semne. Proiectele adevărate se fac cu o echipă pe care să o coordonezi să facă acele proiecte”, a declarat primarul Constantin Toma.
Edilul a mai susținut că pentru a putea funcționa și a atrage bani pentru dezvoltarea orașului este nevoie de oameni pregătiți, oameni pe care avea de gând să îi angajeze conform noii organigrame avizate de ANFP și votate de majoritatea aleșilor municipali. Totodată Toma spune că nu dorește să forțeze mâna judecătoarei dar consideră că aceasta ar trebui să facă un efort și să de motivarea sentiței ceva mai repede.
„Doar la direcția de fonduri europene îmi lipsesc 9 oameni. Cine îmi va întocmi documentația pentru cele peste 60 de proiecte pe care le am pentru următorii 4 ani? Deocamdată nu văd o soluție dar sper ca și justiția și doamna judecător Câmpeanu să își dea seama că au blocat un oraș și să dea acea motivare. Nu forțez în nici un fel mâna doamnei judecător dar corect ar fi să muncească și dumneaei ca aici 12-14 ore pe zi și să dea acea motivare pentru că orașul este blocat”, a susținut primarul Constantin Toma.

1 COMENTARIU

  1. Ce tot ne prostește C.Toma cu blocatul primăriei?
    Când a fost condamnat Boscodeala nu s-a mai blocat deloc.A funcționat,pentru ca nu e tarla proprie.
    Acum,Toma prevestește apocalipsa!
    Fa domnule ceva pentru oraș,nu razmerite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.