GALERIE FOTO: Olimpicii buzoieni, premiați de conducerea Consiliului Județean

0

Conducerea Consiliului Județean a premiat, miercuri, elevii buzoieni care au obținut rezultate la olimpiadele interne și internaționale dar și profesorii care i-au pregătit. Au fost premiați 91 de elevi și 43 de profesori cu premii în valoare de 45.000 de lei. Astfel 3 elevi si 6 profesori au fost premiați cu câte 600 de lei pentru participarea la olimpiade internaționale, 18 elevi și 12 profesori cu câte 500 de lei pentru clasarea pe primul loc la olimpiadele naționale, 17 elevi și 10 profesori cu câte 400 de lei pentru locul II la olimpiadele naționale, 13 elevi și 12 profesori cu câte 300 de lei pentru clasarea pe locul 3 la olimpiadele naționale și 40 de elevi și 3 profesori membri ai corului „Armonii” al Liceului de Arte Margareta Sterian cu câte 150 de lei, respectiv câte 300 de lei.

„Am trăit astăzi un moment emoționant la Consiliul Județean pentru că am avut ocazia să îi cunoaștem pe unii dintre cei mai buni copii și profesori care fac cinste învățământului județean și național și care, cu siguranță, vor fi viitorul acestei țări. Din păcate noi autoritățile, atât locale cât și centrale, facem mult prea puțin pentru învățământ dar poate că odată cu trecerea timpului lucrurile vor reveni la o normalitate și vom investi acolo unde trebuie”, a spus președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.

Totodată, Neagu a venit și cu o propunere pentru cei mai silitori elevi ai județului, propunere care a fost primită cu aplauze de cei prezenți.

„Aș vrea să vă propun ca la începutul primăverii, când toată natura se trezește la viață, să organizăm, dacă și dumneavoastră sunteți de acord, un bal al olimpicilor buzoieni. În acest fel sper să ne cunoaștem și în altfel de ipostaze”, a spus președintele Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.