GALERIE FOTO: Olimpicii buzoieni și profesorii care i-au pregătit, premiați de Consiliul Județean

0
293


Consiliul Județean a premiat, miercuri, olimpicii buzoieni și profesorii care i-au pregătit în anul 2016 într-un eveniment devenit deja tradiție desfășurat la sala „D Filipescu”. Premiile constând în diplome, bani și flori au fost înmânate de președintele Consiliului Județean după cum urmează câte 500 de lei au primit elevii cu rezultate la olimpiadele internaționale și cei clasați pe locul 1 la olimpiadele naționale, câte 400 de lei au primit ocupanții locului 2 și câte 300 de lei au primit elevii clasați pe locul 3. În total au fost premiați 28 de elevi ți 26 de profesori, dascălii primind aceiași sumă de bani în funcție de locul obținut de elev . Valoarea totală a premiilor este de 22.30 de lei.
„Astăzi am premiat cei mai buni din elevii județului Buzău pe care i-am primit cu mare emoție și respect pentru că sunt cei mai buni. Alături de ei au venit și cei care îî pregătesc și le mulțumesc pentru toată activitatea dumnealor și cu profesionalismul cu care îi pregătesc pe acești copii și la un moment dat fără a spune lucruri mari putem să îi comparăm cu niște eroi pentru că lucrează în condițiile de azi. Sunt adevărați dascăli și lumea se întreabă unde este Domnul Trandafir. Domnul Trandafir a început să reînvie și speranța societății românești este optimistă. Ei vor asigura viitorul de mâine care va fi unul normal și firesc”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
De asemenea, președintele CJ a declarat că se gândește ca de anul viitor să identifice un alt mod de ai premia pe cei mai buni elevi considerând că merită mult mai mult decât primesc în momentul de față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.