Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice Alexandru Marghiloman a împlinit 10 ani de activitate. Un bun prilej pentru cei care sunt în sprijinul asistenței sociale să marcheze momentul, să mulțumească celor care le-au fost aproape, colabopratorilor, dar și să-și propună noi țeluri.
Dincolo de asta, aniversarea a 10 de ani de activitate a Căminului de Bătrâni Alexandru Marghiloman a fost o încântare prin faptul că mare parte dintre invitați, cu foarte mici excepții, au purtat straie populare.
De la directorul Complexului, Maria Ioniță, până la medicul Victor IOniță, soțul acesteia, ori Alexandrina Docuz, șefa Serviciului de Asistență Socială din Primăria Buzău și până la Cristina Vasile, coordonatorul Ceucii Alb Galbene ori cântăreața Mădălina Manolache, cu toții au purtat cu mândrie și onoare portul românesc.
IIle, în mare vogă acum la noi în țară, dar și în strănătate, au variat prin culoare și modele. Unele mai simple, altele veritabile cu modele cusute manual în fir scump, toate au fost o încântare pentru ochi și suflet, o dovadă că cel mai la modă articol vestimentar al tuturor momentelor rămâne ia, nicidecum alte lucruri scumpe, crate de cine știe ce casă de modă.
Printre cei care nu au purtat straie populare s-au numărat primarul Constantin Boșcodeală, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, viceprimarul Buzăului, Alexandru Dunel, și bineînțeles fețele bisericești, în frunte cu Înaltpreasfințitul Ciprian, prezent și el la eveniment.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.