GALERIE FOTO: Parcul de aventură de la Sărata Monteoru, inaugurat oficial joi

0

Parcul de aventură Escapada din stațiunea Sărata Monteoru a fost inaugurat oficial, joi, chiar dacă el a fost deschis publicului încă de sâmbătă, în prezența președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, al primarului comunei Merei, Stefan Chircă, și al mai multor proprietari de pensiuni și hoteluri din stațiunea Sărata Monteoru.

Noul loc de agrement destinat atât adulților cât și copiilor, aflat în administrarea A.D.I. Monteoru a costat peste 420.000 de lei iar cea mai mare parte a banilor a venit de la Consiliul Județean, Primăria Merei contribuind cu doar 2 la sută din costurile totale aferente proiectului.

Parcul oferă un traseu de instruire și 6 trasee de diferite dificultăți diferențiate pe culori cele mai dificile trasee, verde și albastre fiind destinate persoanelor experimentate în vârstă de minim 14 ani.

Prețurile de acces în parcul de aventură Escapada de la Sărata Monteoru sunt de 20, 25 și 30 de lei pentru 2 ore de agrement diferențiate pe vârste și grade de dificultate a traseului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.