Liceul de Artă „Margareta Sterian” a rămas pentru o zi fără profesori. S-a întâmplat joi, la împlinirea a 56 de ani de activitate a unității de învățământ când pentru o zi elevii și profesorii au făcut schimb de roluri elevii trecând la catedre iar profesorii îmbrăcați în uniforme au luat loc în bănci ascultând conștiincioși noile cadre didactice. Directorul Liceului de Artă „Margareta Sterian”, Mioara Sângeorzan, a fost înlocuit din funcție de Cozmin Dinu, elev de clasa a XII-a în timp ce adjunct al liceului a fost numit un elev de clasa a III-a.
„Ideea aceasta s-a născut din nevoia de a oferi altceva elevilor noștri cu ocazia Zilei Liceului. Am hotărât să schimbăm puțin rolurile între elevi și profesori. Am rămas impresionată să constat că această propunere a fost acceptată imediat atât de elevi, cât și de profesori. Asta înseamnă că unora le este dor de anii în care erau elevi, iar ceilalți se vor măcar pentru o zi profesori”, a declarat Mioara Sângeorzan, directorul Liceului de Artă.
Noul director și-a intrat imediat în rol și s-a instalat imediat în biroul ocupat până joi de Mioara Sângeorzan cu toate că, întrebat fiind ce schimbări ar face, a declarat că liceul în care învață este aproape perfect.
„Nu știu să vă spun dacă aș schimba ceva. În ultimii ani s-au schimbat multe lucruri în bine la Liceul de Artă „Margareta Sterian” astfel că din punctul meu de vedere este aproape perfect”, a declarat Cozmin Dinu, noul director al unității de învățământ.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.