GALERIE FOTO: Protestul PNL la adresa Primăriei a semănat mai degrabă a… Flashmob

1
185


Aproape 80 de persoane, majoritatea membri de partid provenind din rândul PDL, membri condusi de deputatul Cezar Preda, au protestat timp de 20 de minute în fața Primăriei într-o acțiune care s-a vrut a fi un impuls pentru buzoienii nemulțumiți de problemele acumulate în oraș, care au culminat cu problemele de la Direcția Economică.
Liberalii, cu precădere cei conduși de Cezar Preda, s-au ocupat și au obținut avizele necesare pentru o astfel de activitate și au transmis pliante în cutiile poștale ale buzoienilor însă cei care au răspuns chemării au fost foarte putini.
Membrii de partid care au venit totuși la protest au purtat pancarte și au scandat lozinci împotriva șefilor din Palatul Comunal, atât în fața Primăriei cât și a Direcției Economice.
Prrintre lozincile scandate în centrul orașului s-au remarcat : ”Primar penal, mergi la Tribunal”, ”Demisia” sau ”Ieși afară, javră ordinară”.
De remarcat că majoritatea protestatarilor au fost membri de partid proveniți din rândul PDL, loiali liderului Cezar Preda, între ei remarcându-se doar un singur liberal cu state vechi.
„Era obligatoriu ca reacția buzoienilor să se producă, tot ce ține de Primărie este într-o corupție generalizată. Gașca din jurul primarului nu doar că nu își plătea impozitele ci și le și ștergea. Noi, PNL, am creat cadrul organizatoric pentru reacția buzoienilor, însă aceștia nu au venit la protest, poate și din cauza vremii. Buzoienii trebuie să se trezească, PNL să vină cu o alterativa, sistemul ăsta mafiot trebuie să se sfârșească. Nu ne-am propus să facem un miting al partidului pentru că așa puteam aduce o mie de oameni”, a declarat liderul PNL Buzău, Cezar Preda.

1 COMENTARIU

  1. […] Aproape 80 de persoane majoritatea membri de partid provenind din rândul PDL conduși de deputatul Cezar Preda au protestat timp de 20 de minute în fața Primăriei într-o acțiune care s-a vrut a fi un impuls pentru buzoienii nemulțumiți de problemele acumulate în oraș care au culminat cu problemele de la Direcția Economică. Liberalii, cu precădere cei conduși conduși de Cezar Preda, s-au ocupat și au obținut avizele necesare pentru o astfel de activitate și au transmis pliante în cutiile poștale ale buzoienilor însă cei care au răspuns chemării au fost aproape inexistenți. Membrii de partid care au venit totuși la protest Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.