Accident Oreavu-4
O nenorocire s-a produs vineri noapte pe DN 2 B, pe raza comunei C.A. Rosetii, în Bâlhacu. Un bărbat de 41 de ani din Brăila care conducea un TIR a coborât din autovehicul după ce ar fi avut impresia că ceva se întâmplă cu prelata.
În momentul în care ar fi ieșit dintre capul tractor și semiremorcă pentru a reveni in cabină, șoferul care nu s-ar fi asigurat a fost lovit violent de un autoturism care circula dinspre Buzău către Brăila, și care era condus de un gălățean de 48 de ani.
În urma impactului extrem de violent, șoferul TIR-ului nu a avut nici o șansă la viață. Accidentul este cercetat acum de Poliția buzoiană.

1 COMENTARIU

  1. […] O nenorocire s-a produs vineri noapte pe DN 2 B, pe raza comunei C.A. Rosetii, în Bâlhacu. Un bărbat de 41 de ani din Brăila care conducea un TIR a coborât din autovehicul după ce ar fi avut impresia că ceva se întâmplă cu prelata. În momentul în care ar fi ieșit dintre capul tractor și semiremorcă pentru a reveni in cabină, șoferul care nu s-ar fi asigurat a fost lovit violent de un autoturism care circula dinspre Buzău către Brăila, și care era condus de un gălățean de 48 de ani. În urma impactului extrem de violent, șoferul TIR-ului nu Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.