Distracție sută la sută. De asta au avut parte, azi-noapte, oaspeții sosiți la Buzău cu ocazia Grand Prix-ului României. Organizatorii de la Tess Summer Pub au pregătit un program special, dedicat enduriștilor, având în vedere și faptul că ziua de astăzi nu este una de competiție. Seara a debutat cu un concurs de Miss, juriul fiind format din nume grele ale enduro-ului mondial dar și din organizatori autohtoni ai etapei de la Buzău. Alain si Bastien Blanchard, Giovani Sala, campionul american Kurt Caselli dar și românii Florin Radu, Claudia Mușatescu, Ana Ioanițescu și Andrei Gafiță au avut dificila misiune de a le desemna pe cele mai sexy buzoience dintre cele care s-au înscris la Miss Enduro. Că buzoiencele sunt frumoase și speciale s-a demonstrat încă o dată la acest concurs, toate concurentele fiind apreciate atât de public cât și de sportivii prezenți la eveniment, în final, cu greu, fiind desemnată cea mai bună dintre cele mai bune.
După desemnarea câștigătoarelor la concursul de Miss, invitații, încinși de frumusețea româncelor, au continuat distracția pe străzile orașului, unde altundeva decât la bordul singurei discoteci mobile din România care l-a adus la butoane, în cinstea evenimentului, pe buzoianul, DJ Sava. După un tur al orașului la bordul Show Bus-lui, de care majoritatea oaspeților s-au arătat foarte încântați, distracția a continuat în cortul situat în parcarea Galleria Mall unde invitații au dansat până și sârbe românești pâna spre orele dimineții când atmosfera s-a încins la maxim. Așa cum se vor încinge de mâine și motoarele enduriștilor, la prima etapă a Campionatului Mondial de Enduro desfășurată în România.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Foarte bine avand in vedere ca a concurat cu o motocicleta pe care a primit-o cu 2 zile inainte…deci nu o cunostea deloc,si pentru faptul ca a fost pentru prima oara cand a participat la o competitie de un asemenea nivel,si mai ales pentru faptul ca el nu a facut enduro ci motocros(fiind si campion national cu aceasta ocazie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.