Câțiva zeci de copii din ciclul primar de la Școala nr. 16 din municipiul Buzău au luat cu asalt, miercuri la prânz, sediul PNL din Buzău pentru a depune în urna pusă la dispoziție de reprezentanții TNL scrisorile pentru Moș Crăciun. Reprezentanții TNL Buzău au anunțat de săptămâna trecută că până pe data de 20 decembrie se vor transforma în ajutoare ale lui Moș Crăciun colectând de la copii scrisori pentru acesta. Scrisorile sosite la sediul partidului vor fi deschise vineri 20 decembrie la orele prânzului când ajutoarele Moșului le vor citi iar cele mai frumoase scrisori vor fi premiate cu daruri pe măsură.
„La sediul PNL au venit foarte mulți copii de la lansarea acțiunii noastre și sper să o facă și în următoarele zile pentru că mai pot depune scrisorile până vineri la prânz. Noi suntem mesagerii moșului și o comisie formată din profesori tineri, membri ai organizației noastre, vor citi fiecare scrisoare și cea mai frumoasă dintre acestea va fi premiată. Duminică îi așteptăm pe toți de la ora 10.00 când sperăm să ajungă și Moș Crăciun și să ofere cadouri tuturor celor prezenți”, a declarat președintele TNL Buzău, Florin Colgiu.
Copiii care doresc să îi scrie Moșului, pot aduce scrisorile până vineri, 20 decembrie, ora 12.00, la sediul PNL Buzău Centru, din strada Unirii, 203 C parter, vis-a-vis de Piața Dacia urmând ca acestea să fie apoi citite și premiate duminică de însuși Moș Crăciun. Proiectul ”Scrisoare către Moș Crăciun” nu este la prima ediției și de fiecare dată, copiii au fost foarte încântați atât de pregătirea scrisorilor, pe care le-au scris și le-au decorat cât de frumos au putut, cât și de faptul că au primit premii pentru creativitate.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.