GALERIE FOTO: Și cerul a plâns la ultima plimbare prin Buzău a militarului Adrian Vizireanu

2
1508

Marți, la orele prânzului, un cortegiu funerar cu trupul neînsuflețit al militarului-erou Adrian Vizireanu a fost purtat pe străzile orașului, trecând pentru ultima dată prin fața locurilor  unde obișnuia să își petreacă timpul.

Astfel, sicriul cu trupul neinsuflețit al lui Vizi, cum îi spuneau prietenii, a fost urcat într-un camion militar, alături de soție, mama și camarazi de la Forțele Speciale, fiind urmat de zeci de cunoscuți și apropiați care au pornit într-un periplu pe la locuința sa, la sediul AJF Buzău, casa părinteească, stadionul Gloria, sediul Diviziei 2 Infanterie Getica, pentru ca în final să fie readus la capela Cimitirului Eroilor din municipiu, unde va rămâne până miercuri la prânz.
Pe tot parcursul drumului care a fost deschis de un antemergător de la Poliția militară, sprijinit de polițiștii de la Biroul Rutier al municipiului Buzău, alături de Adrian Vizireanu au stat soția și mama acestuia dar si câțiva camarazi flancați de garda de onoare. Ca un făcut, la întoarcerea la capela Cimitirului Eroilor, cerul a început să plângă.

Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu vor fi îngropați miercuri, cu onoruri militare, în Cimitirul Eroilor din Buzău.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.