GALERIE FOTO: Stație de pompieri, inaugurată la Beceni în prezența comandantului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

0
910

Locuitorii de pe Valea Slănicului care vor avea nevoie de intervenția Pompierilor sau a paramedicilor SMURD vor avea parte, începând de miercuri, de intervenții mult mai rapide grație noii stații de pompieri inaugurate la Beceni.
Noua stație de pompieri a fost inaugurată miercuri în prezența comandantul IGSU, generalul Ovidiu Vasilică, a prefectului județului Buzău, George Sava, a subprefectului Sorin Gheorghe și a primarilor comunelor care vor fi deservite de noua subunitate de pompieri.
Noua subunitate care va funcționa într-o clădire construită de Primăria Beceni cu sprijinul administrațiilor vecine, va fi deservită de 21 de pompieri şi paramedici SMURD care vor avea la dispoziție două autospeciale, una pentru stingere cu apa şi spumă, de capacitate mare şi o ambulanță SMURD.
Pompierii care vor lucra la Beceni sunt detașați de la Detaşamentul de Pompieri Râmnicu Sărat și vor acționa cu precădere în comunele Beceni, Cernăteşti, Vintilă Vodă, Mânzăleşti, Lopătari, Săruleşti şi Bisoca, cu cele 65 de sate componente, cu o populație de aproximativ 23 de mii de locuitori.
Prin deschiderea subunității de la Beceni se va reduce timpul mediu de răspuns la situaţiile de urgenţă de la 49 de minute la 22 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.