GALERIE FOTO: Sute de afaceriști buzoieni, premiați de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură pentru rezultatele financiare din 2016

0

Joi seară s-a consumat la un local de la marginea municipiului Buzău cea de-a XXIV-a ediție a Topului Firmelor Buzoiene. Peste 300 de afaceriști s-au strâns laolaltă pentru a socializa și a primi sutele de diplome puse la bătaie de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Buzău.
Diplomele și trofeele de excelență au fost înmânate oamenilor de afaceri de către președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, primarul Constantin Toma și președintele camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Ionel Gagu. De asemenea din fondurile strânse de afaceriștii buzoieni au fost premiați și elevii cu rezultate deosebite din județ.
De la festivitate nu au lipsit nici vicepreședinții Consiliului Județean, Adrian Petre și Romeo Lungu, cei doi viceprimari ai municipiului Buzău Ionuț Apostu și Andrei Neder, deputații Sebastian Radu, Dănuț Păle și Sorin Lazăr, comandanți Diviziei 2 Infanterie „Getica” și IPJ Buzău, șefii Administrației Finanțelor Publice Buzău.
La final programul artistic a fost asigurat de corul Seminarului Teologic, trupa Distinto și Dora Gaitanovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.