UPDATE: Conform președintelui Federaţiei Operatorilor Români de Transport, filiala Buzău, Laurențiu Banu, transportatorii buzoieni care participă la protestul de pe șoseaua de centură a municipiului Buzău vor pleca spre Capitală unde se vor alătura colegilor din București care protestează pe șoseaua de centură. Deplasarea căctre București se va face cu viteză legală permisă de lege.

 

Zeci de transportatori din Buzău protestează, luni dimineață, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău față de scumpirea RCA. La protest participă peste 100 de șoferi cu turisme, TIR-uri, Microbuze și autobuze toți nemulțumiți de creșterea nejustificată a prețului pentru asigurările obligatorii. Șoferii nemulțumiți spun că au ales să iasă în stradă pentru a trage un semnal de alarmă iar dacă nu se va lua nici o decizie privind reducerea tarifelor la RCA amenință că vor trage mașinile pe dreapta caz în care și ei dar și economie per ansamblu vor avea de suferit.

Protestatarii se deplasează în coloană cu viteză redusă pe șoseaua de centură a municipiului Buzău unde s-au format coloane de mașini și dinspre Vama Buzău către Pasarela Nehoiu dar și din sens invers. Polițiștii supraveghează protestul și încearcă să reducă pe cât posibil blocajele în trafic.

Conform organizatorilor protestul se va întinde pe toată perioada zilei de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.