Localnicii din Vernești sunt invitați cu mic, cu mare, duminică, la ziua comunei, manifestare care se organizează anual la începutul lunii septembrie. Primarul comunei, Daniel Năstase, le-a pregătit localnicilor, dar și invitaților din alte zone ale județului care și-au anunțat prezența, un spectacol grandios, cu soliști de renume, atât din țară cât și de pe plan local.

Astfel, vor evolua pe scena care se va amplasa pe terenul de fotbal al comunei, situat în vecinătatea Primăriei: Petrică Mâțu Stoian, Nicu Paleru, Mariana Căpitănescu, Nina Stamate, Atena Bratosin, Nicolae Oprișan, Filofteia Drăghici Ion Băicuș, Gabriela Bolocan, Livia Bănică, Anca Burducea, Angela Manole, Răzvan Motoc, Andrada și ansamblurile folclorice Plaiurile Mioriței și Zoreștenii.

Totul este programat duminică după amiază, cu începere de la ora 15.00, când cei care vor  fi prezenți se vor putea delecta atât cu muzica bună oferită de administrația comunei cât și cu berea și micii proaspeți care vor putea fi achiziționați de la comercianții din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.