GALERIE FOTO: Vezi cum arată cel mai nou loc de joacă de cartier din Buzău!

4
1575


Primul loc de joacă modernizat din dispoziția noii conduceri a Primăriei Buzău a fost inaugurat, luni, pe strada Democrației.
Costurile pentru modernizarea și dotarea obiectivului au fost suportate de societatea responsabilă cu salubrizarea orașului și s-au ridicat la 65.000 de lei. La imaginea noului loc de joacă au contribuit și elevii Liceului de Artă Margareta Sterian care au pictat pe peretele unui bloc alăturat personaje din desene animate. Noul obiectiv este primul dintr-o serie de patru care urmează să fie modernizate în scurt timp este împrejmuit cu un gard multicolor, pavat cu tartan și este dotat cu tobogane, leagăne, balansoare, un aparat de fitness și o masă de tenis.

„În oraș au fost identificate 40 astfel de locuri, am zis să facem un model sa vedem daca place și daca place speram sa facem astfel de locuri de joaca in tot orașul în funcție de banii care i-am prevăzut și în buget. În funcție de specificul zonei ne vom adapta astfel încât să cheltuim cât mai puțini bani dar asta nu fără a face rabat de la calitate”, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Următoarele locuri de joacă care urmează a fi modernizate sunt cele din zona centrală a municipiului Buzău in spatele Hotelului Coroana, în zona Agenției CFR, în capătul străzii Tunel și în zona blocurilor ANL de pe bulevardul 1 Decembrie. Concomitent cu modernizarea locului de joacă din zona centrală și din capătul străzii Tunel vor fi amenajate și rampe de gunoi îngropate.

4 COMENTARII

  1. Bai domnule Toma, noi nu avem locuri de parcare,stazi,trotuare. Avem numai gunoaie in oras si multe altele si dumneata dai 65.000 lei pe un loc de joaca? cum este posibil asa ceva? plus de asta nu ati dat nici un ban catre sport. Nu va este rusine?

  2. din vine dumneata nu avem echipa de handbal in primul esalon pentru ca nu ai vrut sa le dai bani dar in schimb dai 65.000 lei pe un loc de joaca. Rusine domnule Toma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.